Ik vaar naar waar ik wil

[English below]

 Opdrachtgever: Gemeente Utrecht

 

 

 

 

 

Ik schreef en illustreerde het kinderboek 'Ik vaar naar waar ik wil' voor de Marco Poloschool en bouwde in de schoolgangen decors van de belangrijkste fragmenten uit het boek. De decors versmelten met de wanden van de school. De kunstwerken zijn ook te gebruiken als tentoonstellingsmeubel maar in gesloten toestand wordt het feit dat er even niets te tonen is, niet onnodig benadrukt. 

 

In de Marco Polo Basisschool in de Utrechtse wijk Kanaaleiland wordt hard gewerkt om kinderen van hoofdzakelijk allochtone afkomst concrete vaardigheden voor de toekomst bij te brengen. Er is regelmatig te weinig tijd voor activiteiten die de fantasie stimuleren. Toch is het vermogen om iets te zien wat er nog niet is, van cruciaal belang voor je toekomst.

 

Het boek bestellen? Neem contact op.
Foto Aafke Holwerda

In the Marco Polo elementary school in the Utrecht district Kanaaleiland often little time remains for activities that stimulate the imagination. Yet the ability to see something that does not yet exist, is extremely important to a person's development. I wrote and illustrated the children's book ' I sail to wherever I want' for the Marco Polo school and built the scenery of the most important parts from the book in the school's corridors. The decors blend in with the walls of the school. The art pieces can also be used as an exhibition space, but when closed the fact that there might be nothing to exhibit for a while, is not unnecessarily stressed. Order the book ? Please contact me.